Webportfolio voor creatieve professionals

“De ideale manier om je werk te laten zien aan de rest van Nederland.” Volgens Vybez.nl is de gelijknamige online portfoliosite het ideale visitekaartje voor fotografen en andere creatieve freelancers. Behalve aan portfolio’s biedt Vybez.nl ook ruimte aan opdrachten, vacatures, workshops, castings en evenementen. Uiteraard is ook in integratie met sociale media zoals Facebook en Twitter voorzien. Kortom: een virtuele ontmoetingsplaats voor creatief Nederland.

De onderverdeling in verschillende categorieën vergemakkelijkt het zoekwerk. Je hebt de keus uit drie verschillende accountvormen, waarvan de eenvoudigste gratis is. Je kunt dus eerst vrijblijvend uitproberen of Vybez jouw ding is, en daarna desgewenst upgraden. Heb je wel oren naar het creatief ondernemerschap? Voor meer informatie of om je te registreren, klik je hier.

Lees ook:Zilveren Camera nominaties bekend
Lees ook:Uitslagen SWPA 2015 jeugd en ‘amateurs’ bekend
Lees ook:HEMA houdt fotowedstrijd ‘Grootste Fotoalbum’
Lees ook:Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2010
Lees ook:Nog één maand inzenden voor Sony World Photography Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.