Tentoonstelling landschapsfoto’s Willem Laros

Industrieel landschap: Ruhrgebied | Duitsland

Van 28 juli tot en met 17 augustus 2009 presenteer ik landschapsfoto’s in de Roosendaalse hoofdbibliotheek. Het gaat om landschappen uit de onmiddellijke omgeving van Roosendaal, maar ook andere Nederlandse en Europese landschappen zullen te zien zijn.
Willem Laros (1953) is freelance fotograaf en redacteur. Werkt mee aan diverse tijdschriften en websites op het gebied van reizen, toerisme, automotive en natuurlijk fotografie. Verzorgt daarnaast fotocursussen, -safari’s en -workshops in binnen- en buitenland, w.o. Zuid-Afrika, Bosnië (nieuw in 2010), diergaarde Blijdorp en Beekse Bergen. Ook workshops voor bedrijven en instellingen. Actief op internet (www.willemlaros.nl en deze fotografie.blog.nl) en twitter.
Uitgangspunten bij cursussen en workshops: praktijkgericht, snel resultaat, heldere uitleg.

De twintig beelden die Laros tijdens in tentoonstelling laat zien tonen alle landschappen, Dicht bij huis (Roosendaal en omgeving, Rotterdam, Zeeland), maar ook verder weg in Europa (Duitsland, Zwitserland, Engeland, Roemenië). ‘Natuurlijke’ landschappen, maar ook industriële (Ruhrgebied).
Willem Laros won eerder dit jaar de Press Photo Award van het Brits Verkeersbureau voor zijn publicatie over de Hadrian’s Wall, gepubliceerd in het motormagazine Moto73.

Bibliotheek VANnU / Tel: 0165-552080 / Markt 54a / 4701 PH Roosendaal / Postbus 259, 4700 AG Roosendaal

Lees ook:Natuurfototentoonstelling in Roosendaal
Lees ook:Natuurfoto’s in Roosendaal
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:CameraCulinair: ideale combinatie
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.