Nieuwe website Sigma

Sigma kennen wij vooral van de goede – ‘merkvreemde’ – objectieven. Ik testte onlangs een 150 – 500 mm teleobjectief en was daar zeer over te spreken. Ook de 12 – 24 mm van Sigma zit standaard in mijn fototas en gebruik ik regelmatig. Onlangs nog, bij een vergadering van een gemeenteraad waarbij ik ook een klok in de raadzaal in beeld wilde hebben. Op 17 mm en met 1/6s op f/5,0 bij ISO 250 legt deze Sigma precies vast wat ik wil.

© Willem Laros met Sigma 12-24 mm EX

Sigma heeft onlangs een nieuwe website in de lucht gebracht. In drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Mooie, actieve site, vol informatie en schitterende foto’s. De inhoud wordt door ‘Japan’ bepaald.

Neem eens een kijkje: dat kan hier.

Lees ook:Mooie golven
Lees ook:Natuurfotografie Corné van den Bosch
Lees ook:Nature-inspirations: de natuur centraal
Lees ook:Foto’s uit de geschiedenis
Lees ook:Interessante website: fotografie.nl

Eén reactie op “Nieuwe website Sigma

  1. Steven

    Ondertussen niet meer zó nieuw, maar ik wou er toch nog even toevoegen dat ik het persoonlijk wél een verbetering vind tov hun vroegere website :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.