Manipuleer je foto: wedstrijd

De zon breekt door, er komen blaadjes aan de bomen, de bloemen staan in knop, de ijssalon is open, de terrassen ook … Nederland is op z’n mooist! Of je je nu in de stad of op het platteland bevindt: erop uit met die camera! Maak een foto van je omgeving – buiten, in de stad of in het groen – en bewerk deze op de computer. Beide foto’s, de originele en de bewerkte, kun je inzenden voor deelname aan Digitaland. Digitale wedstrijd voor fotomanipulatie en landschapsbeleving Digitaland is een digitale fotowedstrijd, die laat zien wat mensen van het landschap vinden. Je kunt visie, wens of droom laten zien. Iedereen met een digitale camera kan meedoen. Op www.digitaland.nl kunnen de foto’s worden ingezonden. De wedstrijd duurt tot 1 september 2009. Heb je een digitale camera? Doe mee! Meedoen kan ook met de fotoclub, computervereniging, natuurvereniging of wandelclub. Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury. Per provincie worden vijf inzendingen geselecteerd die doorgaan naar de finale, de expositie in Kasteel Groeneveld, najaar 2009.

De hoofdprijs is een Canon EOS 450D camera. Deelname is gratis. Hoe moet het er volgens jou uitzien? Manipuleer! Jij hebt het voor het zeggen: verander naar hartelust! Voeg dingen toe, haal dingen weg of …? Kijk voor inspiratie op de website, daar wordt iedere twee maanden een nieuw thema gelanceerd. Het thema van maart/april is recreatie & toerisme. Hier mag je je door laten inspireren, maar het hoeft niet. Tevens zijn op de website leuke artikelen over landschap en fotomanipulatie te vinden. En natuurlijk het volledige wedstrijdreglement.

Lees ook:Wedstrijd voor beginnende fotostylisten
Lees ook:Oproep voor deelname aan de ‘Leica Oskar Barnack Award’ competitie 2010
Lees ook:Gert-Jan Rodenboog wint eerste CEWE Photo Awards
Lees ook:CEWE Photo Awards 2015 van start
Lees ook:Fotowinkel lanceert Fotowedstrijd.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.