Canon hoofdsponsor reisreporter.nl

Het gaat goed met Columbus. Het afgelopen jaar kende zowel het blad als de site een groei in lezers en bezoekers. En ook 2009 begon goed, met ruim 2500 nieuwe abonnees.
Maar dat betekent natuurlijk niet dat we de zaken laten versloffen en dus zoeken we zelf constant naar vormen van verbetering. Eén van die stappen is het nieuwe logo, wat vanaf editie 17 op de cover zal prijken. Krachtig en herkenbaar, zodat we ook in de schappen bij de boekhandels nog makkelijker te vinden zijn. De verwachting is dat dit nieuwe logo zal zorgen voor nog meer naamsbekendheid.

Canon nieuwe hoofdsponsor Reisreporter.nl

Onze online community Reisreporter.nl, waar reizigers foto’s, tips en reisverhalen met elkaar kunnen delen, loopt als een trein. Op 8 oktober startte de nieuwe ‘Reisreporter van het Jaar’-wedstrijd en de strijd is meteen in alle hevigheid losgebarsten.
En er is nog meer goed nieuws: Canon heeft zich als partner bij ons gevoegd en zal de hoofdsponsor worden van deze actieve community.
Dat betekent bovendien dat de Reisreporters – naast een geweldige reportagereis naar Nieuw-Zeeland en fantastische Epson-printers – nu eveneens kans maken op een prachtige Canon EOS 450D Spiegelreflexcamera inclusief een EF 18-55IS en EF 55-200IS kit!

Columbus Magazine is hèt toonaangevende reismagazine van Nederland met artikelen over reizen buiten de gebaande paden, wereldse citytrips, ecotoerisme en de laatste nieuwtjes op reisgebied. In maart verschijnt editie 17, met ondere andere Madagaskar en Ierland en een grote winactie voor onze abonnees.

Oplage: 45.000
Verschijnt: 5x per jaar
Verschijningsdata 2009: 13/01, 16/03, 08/06, 11/9,02,12

Reisreporter.nl is een online community waar reizigers foto’s, tips en blogs kunnen plaatsen en beoordelen. Alle content wordt gerangschikt op land.  Ook

Canon hoofdsponsor

stuurt Reisreporter.nl maandelijks een nieuwsbrief uit naar een groep zeer actieve reizigers met een passie voor fotografie.

Aantal Reisreporters: 8.734
Aantal foto’s: 154.703
Aantal tips: 8.328
(feb.2009)

Lees ook:Wordt Reisreporter [en win EOS 450D]
Lees ook:CameraMagazine 119 verschenen
Lees ook:Zoom.nl-website is vernieuwd
Lees ook:Trouw: 20.000 x krant met Fotografie
Lees ook:Canon: vakantiefototips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.