90 miljoen Canon EOS-camera’s

Camerafabrikant Canon heeft weer twee mijlpalen bereikt. Inmiddels zijn er 90 miljoen EOS-spiegelreflexcamera’s geproduceerd en maar liefst 130 miljoen verwisselbare EF-objectieven (met inbegrip van de EF Cinema-lijn). Het EOS-verhaal begon in 1987 met de analoge EOS 650. Met de legendarische EOS 300D uit 2003 verwierf Canon een leidende positie in het snelgroeiende digitale segment, én kwam de digitale spiegelreflex ook binnen het bereik van de amateurfotograaf.

Lees ook:80 miljoen Canon EF-objectieven
Lees ook:Lomography Community Site in het nieuw
Lees ook:Canon voor 15e opeenvolgende keer nummer één
Lees ook:50 Miljoen Canon objectieven zagen het licht
Lees ook:10 miljoen Canon-lenzen in 9 maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.