Photokina voortaan elk jaar

Met ingang van komend jaar (2018 dus) wordt de Keulse Photokina een jaarlijkse in plaats van een tweejaarlijkse aangelegenheid. Dit om de snelle innovaties in de digitale-fotografiewereld beter te kunnen bijbenen. Daar staat tegenover dat het evenement slechts vier dagen duurt, in plaats van bijna een week. Vanaf 2019 zal de Photokina bovendien in mei plaatsvinden, in plaats van in het najaar. Zo moet de fotobeurs in de toekomst nog aantrekkelijker worden voor iedereen die op enigerlei wijze betrokken is bij imaging, aldus de organisatie.

Lees ook:Japanse fotobeurs woensdag van start
Lees ook:Professional Imaging 2017 van start
Lees ook:Professional Imaging 2009
Lees ook:Photokina preview
Lees ook:World Photo Day 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.