Samsung wint én verliest bij BesteProductAwards

De BesteProductAwards zijn dit jaar een Samsung-gebeuren, in positieve én in negatieve zin. Aan de ene kant sleept Samsung de hoofdprijs in de wacht met de Galaxy S7, en kwam daarnaast ook nog uit de bus als het Beste Merk. Aan de andere kant leverde het fiasco met de Note 7 en z’n nogal explosieve accu Samsung ook de ‘award’ voor het slechtste product op. Geen fotografische gadgets in de top tien, als je de eervolle tweede plaats in de beste-productenranglijst voor de DJI Mavic Pro drone (en een vierde positie voor de Google Pixel) buiten beschouwing laat. In de top drie van beste merken schittert Apple door afwezigheid.

Lees ook:Samsung grote winnaar BesteProductAwards 2017
Lees ook:Sony lost Samsung af als beste merk
Lees ook:Samsung-smartphone en Sony-camera gelauwerd bij Beste Product Awards
Lees ook:Sony tweemaal in top tien BesteProductAwards
Lees ook:Lytro Light Field Camera beste fotoproduct van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.