Alle tekentablets binnen handbereik bij CameraNU.nl

Veel fanatieke fotografen zweren naast hun geliefde spiegelreflexcamera bij een Wacom tekentablet. Als je intensief aan beeldbewerking doet, is zo’n tablet vaak veel sneller, handiger, preciezer en flexibeler dan een muis, zeker in combinatie met een speciale pen. In de wereld van de tekentablet is de naam Wacom een begrip, met een assortiment dat reikt van zeer betaalbare tablets van briefkaartformaat tot de hypergeavanceerde ‘pen & touch displays’ uit de Cintiq-serie. Deze beschikken over een volwaardig ingebouwd HD- of QHD-aanraakscherm, met een diagonaal tot wel 27 inch (bijna 70 centimeter). Alleen: hoe kies je nu de voor jou beste optie…?

wacom_experience

CameraNU.nl in Urk heeft onlangs z’n eigen Wacom Experience Center geopend: het tweede in Nederland. Daardoor kan men klanten die eerst willen kijken en uitproberen en dan pas willen kopen nog beter van dienst zijn dan voorheen. In het Wacom Experience Center op de Pro-afdeling tref je de complete productlijn aan. Dus of je nu een hobbyist bent die z’n fotobewerking naar een hoger plan wil tillen, of een professioneel beeldkunstenaar die niet zonder het beste gereedschap kan, je vindt altijd wat van je gading. Uiteraard desgewenst begeleid door deskundig advies. Zodoende geeft CameraNU.nl invulling aan het streven om méér te zijn dan alleen maar een webwinkel. Vanuit deze filosofie had men al eerder onder andere een verrekijker-testcentrum ingericht. De fysieke winkel heeft dan ook een vloeroppervlak van 800 vierkante meter, terwijl het fotografieassortiment tot de Europese top behoort. Dat de klant dit op prijs stelt, blijkt uit de tevredenheidsscore: een dikke negen.

Kortom: ben je op zoek naar een nieuwe tekentablet, of nieuwsgierig of zo’n tablet überhaupt iets voor jou is? Als je liever niet blindvaart op reclametaal of internetrecensies, ben je zes dagen per week van harte welkom in Urk om letterlijk eigenhandig de proef op de som te nemen. De koffie is gratis, en parkeren ook.