Sony bouwt camera in contactlens in

Onze collega’s van Connect ontdekten dat Sony een ontwerp van een miniatuurcamera heeft gepatenteerd. Op zich niet zo bijzonder, zij het dat deze camera niet is bedoeld voor in een smartphone of iets dergelijks, maar voor in een contactlens. Zelfs Google Glass verzinkt hierbij in het niet. In het verleden zijn verborgen camera’s in van alles en nog wat ingebouwd voor spionagedoeleinden en om voyeurs aan hun gerief te helpen, maar dit slaat werkelijk alles… Er zou zelfs een gestabiliseerde zoomlens in zitten, en je maakt een foto door met je oog te knipperen. De natte droom van elke straatfotograaf, of een nachtmerrie voor de privacy omdat je letterlijk nergens meer veilig bent…?

Lees ook:Twee nieuwe ‘reiscompactcamera’s’ van Sony
Lees ook:Tip van de week: paar- en broedseizoen
Lees ook:Beeldstabilisatie: wat kun je ermee?
Lees ook:Herfst of lente..?
Lees ook:Microsoft rekent af met trillende handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.