Google Glass fotografeert met een knipoog

Google heeft een aantal nieuwe functies aan Google Glass toegevoegd. Een daarvan is dat je – mits je de nieuwste versie van deze bril hebt – voortaan foto’s kunt maken door simpelweg met je rechteroog te knipogen. Deze functie werkt zelfs wanneer het scherm op non-actief staat.

Hoe het allemaal met de privacyaspecten van dit extraatje voor het toch al niet geheel onomstreden Harry Potter 2.0-brilletje zit, staat nog te bezien. Maar aangezien de NSA en consorten ons toch allemaal 24/7 in de gaten houden, zal Google eventuele bezwaren wel met een knipoog wegwuiven.

Lees ook:Google Glass – specificaties openbaar
Lees ook:Google Pixel-smartphone doet naam eer aan
Lees ook:Reminder voor Google Reader-gebruikers
Lees ook:Google Glass: voor Facebook-junks of voor gluurders?
Lees ook:Nieuwe aanwinst voor HDR-liefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.