Tip van de week: tips voor Sinterklaas

Sinterklaas is vroeg dit jaar, want bijna alle grote cameramerken – Canon, Nikon, Samsung, Sony, Pentax, Fujifilm, Tamron… – strooien in de aanloop naar het nieuwe jaar met cashbacks of kortingen die tot honderden euro’s kunnen oplopen. Veel webshops hebben ze allemaal overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast schermen veel (web)winkels met hun eigen speciale aanbiedingen. Om hun oude voorraad kwijt te raken, omdat ze zoveel jaar bestaan, of gewoon om klanten over de streep te trekken.

Ook voor de hulpsinterklaas met een kleinere beurs zijn er legio mogelijkheden. Een extra geheugenkaart komt bijvoorbeeld altijd van pas, kost de kop niet en is makkelijk als surprise te verpakken. Voor niet-fotograferende familieleden of vrienden is een eigen foto een origineel cadeau. De afdrukmogelijkheden zijn bijna grenzeloos en de prijsbewuste sint kan ook hier met wat zoekwerk voordelig iets van z’n gading vinden.

Lees ook:Tip van de week: toekomstbestendig
Lees ook:Vanaf 1 december inzenden voor World Press Photo 2018
Lees ook:Photofacts Academy leidt op tot Lightroom-expert
Lees ook:Foto’s lost iPhoto én Aperture af
Lees ook:Tip van de week: size does matter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.