Tip van de week: op naar Fotoweek!

Aanstaande vrijdag begint de eerste editie van Fotoweek, die in het teken staat van het thema Kijk! Mijn familie. Het hele programma is inmiddels bekend. Je kunt de verschillende activiteiten, uitgesplitst naar regio, vinden op De Fotoweek.nl. Zo kun je je in pop-up studio’s door het hele land gratis laten portretteren. Ook diverse bekende fotografen zetten jou en/of je familie gratis of voor een vriendenprijs op de plaat – de sessie met Koos Breukel is inmiddels uitverkocht.

Ben je die vage familiekiekjes beu? Bij de Libelle zit komende week een Fotoweekbon, waarmee je bij meer dan honderd studio’s voor 35 euro een professionele studiofoto van de hele familie kunt laten maken. Uiteraard vinden in het kader van Fotoweek ook diverse exposities, workshops en fotowedstrijden plaats. Klik hier voor het volledige programma. Fotoweek duurt tot en met 29 september.

Lees ook:Fotoweek officieel van start!
Lees ook:Fotoweek – de finale
Lees ook:Fotosoftware in de App Store
Lees ook:Fotoweek komt eraan!
Lees ook:Programma Fotoweek rond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.