Tip van de week: (g)een witte kerst

Een witte kerst zit er ook dit jaar niet in voor de thuisblijvers, maar met tweemaal op rij een witte kerst in de voorgaande jaren mogen we per saldo niet klagen. Ditmaal wordt het een echte kwakkelkerst, naar het zich laat aanzien: regen en wind.

Wie geen sneeuw- of skivakantie heeft geboekt en toch een winters nieuwjaarswens wil produceren, zal dus moeten putten uit z’n fotoarchief. En anders ben je misschien aan je trekken gekomen tijdens de sneeuwbuien van twee weekjes terug.

Natuurlijk doet een close-up van een kerstbal, een schaal oliebollen of een fles champagne het ook altijd goed. Wat die kerstbal betreft: let een beetje op ongewenste weerspiegelingen – een polarisatiefilter dooft namelijk geen reflecties in metaal.

Lees ook:Toch nog een witte winter…?
Lees ook:Polarfilter: gebruik dit goed!
Lees ook:Fotografie.blog wenst alle lezers een fotogeniek 2017!
Lees ook:Tip van de week: trends voor 2012
Lees ook:Tip van de week: je lichaam als zonnescherm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.