Tip van de week: kerstkaart uit eigen atelier

Als de digitale revolutie iets gemakkelijker heeft gemaakt, dan is het wel het fabriceren van je eigen kerstkaarten. Bij veel aanbieders, waaronder de HEMA, Greetz en Kaartje2Go, kun je jouw kaarten niet alleen laten drukken, maar ook meteen laten versturen. Dat scheelt in de drukke decembermaand een hoop tijd en werk.

Bij de meeste online printservices kun je je eigen foto uploaden en die vervolgens verwerken in een sjabloon naar keus. Maar niets verbiedt je natuurlijk om je zelfgemaakte ontwerp, compleet met sierrand en eigen tekst, als uitgangspunt te nemen. Zo wordt een persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens nóg persoonlijker.

Eén goede hint: weersta in het laatste geval de verleiding om zelf aan het printen te slaan, zeker wanneer het grote oplages betreft. Dat is in de regel veel duurder dan laten afdrukken. En als het echt op een koopje moet, kun je altijd nog e-cards versturen. Dat hoeft helemaal niks te kosten, en als je er zelf eentje ontwerpt, oogt het nog exclusief en persoonlijk ook!

Lees ook:Foto’s op kerstkaarten
Lees ook:Zo maak je je eigen persoonlijke fotokaart
Lees ook:Foto’s printen – 1
Lees ook:Tip van de week: de aanloop naar de zomervakantie
Lees ook:De koudste lente in decennia

Eén reactie op “Tip van de week: kerstkaart uit eigen atelier

  1. Harry Hilders

    Bedankt voor de tips. Ik koop altijd de kerstkaarten maar zoiets is veel meer persoonlijk en je kan je eigen creatie van maken. Dat vinden mijn vrienden en familie veel leuker :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.