Tip van de week: nazomerweer

Nu de herfst officieel is begonnen, wordt het eindelijk zomer. Het lijkt wel alsof de weergoden de klamme, verregende afgelopen maanden een beetje willen goedmaken. Mijn tip (geen breinbreker deze keer, ben ik bang): profiteer ervan! Voor natuurfotografen valt nog genoeg moois te beleven en vast te leggen (pas wel op voor vallende eikels; die krengen komen hard aan!). En er staan de komende dagen ook nog diverse evenementen op het programma, waaronder hier in Leiden 3 oktober. Voordeel ten opzichte van hoogzomer: de zon staat ook midden overdag wat lager, het licht is net wat minder hard en iets warmer van kleur.

Zelf had ik, helaas, m’n handen meer dan vol aan andere dingen (trefwoord ‘verhuizing’). Daarom noodgedwongen een nazomerfoto van vorig jaar. Ik hoop dit weekend weer volledig operationeel te worden, en vervolgens wat meer tijd te kunnen investeren in dit blog.

Lees ook:Tip van de week: witbalans
Lees ook:Mooi Weer Spelen
Lees ook:Laat licht: gebruik het!
Lees ook:Tip van de week: zomerse foto’s
Lees ook:Vijfduizend families op de foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.