Zomercashbacks bij Pentax

Het cashbackseizoen loopt tegenwoordig zo’n beetje het hele jaar door, niet alleen rond de feestdagen. Naast Canon, Olympus en Nikon heeft nu ook Pentax de zomer in de bol, en omdat die zomer vaak in het teken staat van waterpret, krijg je vanaf heden tot en met 1 augustus 50 tot 100 euro terug op de spatwaterdichte spiegelreflexmodellen K-50, K-S2 en K-3 (zo te zien alleen het oude model; de K-3 II moet rond deze tijd leverbaar worden). Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Pride Photo Award 2014 van start
Lees ook:100 jaar Nikon-jubileummodellen leverbaar
Lees ook:Haarlem na sluitertijd
Lees ook:Fotografie.blog op Facebook!
Lees ook:Kaarten voor Unseen 2013 te koop – mét korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.