Nikon D7200 met grotere buffer en betere AF

Bij Nikon volgt de D7200 de D7100 op als topmodel bij de APS-C-spiegelreflexcamera’s. De sensor levert nog steeds ruim 24 megapixels, al schijnt het niet dezelfde sensor als in het oudere model te zijn. Wel heeft Nikon de autofocus verbeterd, en ging de buffercapaciteit flink omhoog waardoor de D7200 beter geschikt is voor serieopnames. De D7200 haalt ook meer opnames uit één acculading. Verder is de camera voorzien van Wi-Fi én NFC. Full HD-video kan ongecomprimeerd worden opgeslagen op een externe recorder. De weerbestendige behuizing is uiteraard gebleven. De Nikon D7200 komt later deze maand op de markt voor een adviesprijs van 1199 euro (body).

Lees ook:Nikon D5300 mét Wi-Fi, zónder anti-aliasfilter
Lees ook:Nikon D600: full-frame voor iets meer dan twee mille
Lees ook:Nikon D750
Lees ook:Nikon D3400 en twee nieuwe telezooms
Lees ook:Canon presenteert EOS 5D Mark III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.