Nieuwe full-framereflexen van Canon op komst

Volgens Photo Rumors brengt Canon begin volgend jaar twee nieuwe full-framereflexen uit: een EOS 5D Mark IV en een EOS-1D X Mark II. Wat dat laatste betreft, zou zo’n stap ons niet verbazen: de huidige 1D X is tenslotte al drie jaar op de markt.

In de lagere regionen doet de nieuwe EOS 7D Mark II het niet zo geweldig in een recente sensortest bij DxOMark. Deze DSLR moet bij lage ISO-waarden niet alleen concurrerende APS-C-modellen laten voorgaan, maar zelfs de betere Micro Four Thirds-camera’s met een veel kleinere sensor.

Lees ook:Olympus OM-D E-M10 Mark II: betere zoeker en beeldstabilisatie
Lees ook:Tip van de week: groter of sneller? De trends voor 2017
Lees ook:Olympus OM-D E-M10 Mark III ‘ideale reisgenoot’
Lees ook:Olympus werkt aan opvolger E-5 DSLR
Lees ook:Olympus OM-D ‘beste camera van 2012′

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.