Canon EOS 7D Mark II met Dual Pixel CMOS AF

Op de Photokina heeft Canon de langverwachte EOS 7D Mark II spiegelreflex voorgesteld. De APS-C-sensor telt ruim 20 miljoen pixels en beschikt over het revolutionaire Dual Pixel CMOS AF-systeem van de EOS 70D voor een snellere en nauwkeurigere autofocus bij Live View en filmen. Je kunt serieopnames maken met 10 beelden per seconde, en niet-gecomprimeerde video vastleggen. Dit alles kan zowel op SD- als op CompactFlash-kaarten worden vastgelegd. Uiteraard is deze semiprofessionele DSLR spatwaterdicht. Wi-Fi ontbreekt (vereist optionele adapter), maar voor globetrotters heeft de 7D Mark II wél een ingebouwd gps. De Canon EOS 7D Mark II komt in november op de markt voor een adviesprijs van bijna 1700 euro.

Lees ook:Nieuw: Canon EOS 550D
Lees ook:CompactFlash Association tovert nieuwe kaart uit mouw
Lees ook:Canon presenteert EOS 5D Mark III
Lees ook:Eerste Canon EOS 1D Mark IV uitgereikt
Lees ook:CompactFlash sneller en degelijker dan ooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.