Luminar & Aurora HDR 2018 in kerstverpakking

De feestdagen staan weer voor de deur, en voor wie op zoek is naar een fotografisch kerstcadeau, heeft Macphun op de drempel van het nieuwe jaar een paar leuke aanbiedingen. Tot en met 31 december krijg je bij aanschaf van Luminar 2018 (of upgrade) een mooi setje extra’s cadeau, waaronder een e-book, een speciale verzameling feestelijke Texture Presets (voor zelfgemaakte kerstkaarten bijvoorbeeld) en ruim 500 Sky overlays om een saaie lucht op te peppen.

In diezelfde periode kost Aurora HDR 2018 geen 99 maar slechts 79 euro, terwijl upgraders 39 euro betalen. Ook hier leuke gratis extraatjes, waaronder de Preset Packs Winter Vibes en Dreamy Wonderland. Beide programma’s zijn verkrijgbaar voor zowel Windows als Mac.

Lees ook:Aurora HDR 2018 eind deze maand leverbaar
Lees ook:Aurora HDR Mac App van het jaar
Lees ook:Aurora HDR 2018 verschijnt volgende maand
Lees ook:Luminar en Aurora HDR binnenkort ook voor Windows
Lees ook:Je fotospullen/cadeaus dezelfde dag gratis in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.