Updates voor Lightroom Classic, Bridge en ACR

Creative Cloud-gebruikers hebben wellicht al gezien dat Adobe updates heeft uitgebracht voor Bridge, Lightroom Classic en Camera Raw. Die laatste voegt ondersteuning toe voor nieuwe cameramodellen, zoals de Panasonic G9, de Sony A7R III, de Canon EOS M100 en natuurlijk de iPhone 8 (Plus) en X. Bij Bridge CC zijn diverse bugs verholpen en versie 7.1 van Lightroom Classic CC bevat de verbeterde functie Auto voor automatische beeldcorrecties met behulp van Adobe Sensei.

Van Adobe mogen we trouwens ook Photoshop Elements 2018 uitproberen – binnenkort een verslag van onze bevindingen. En Windows-gebruikers die een alternatief zoeken, kunnen tot en met woensdag bij Kamera Express zolang de voorraad strekt (?) de downloadversie van PaintShop Pro 2018 voor 25 euro in huis halen.

Lees ook:Photoshop grondig op de schop
Lees ook:Tip van de week: Adobe or not Adobe?
Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Speciaal aanbod voor trouwe Photoshoppers
Lees ook:Lightroom krijgt snellere motor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.