Luminar 2018 in de voorverkoop

Vanaf vandaag kun je bij Macphun, dat binnenkort als Skylum verder door het leven gaat, de nieuwe versie van Luminar, Luminar 2018, vooruitbestellen. Dat levert je dan naast een bonuspakket een tientje korting op: 59 respectievelijk 39 euro voor upgraders. De interface is compleet op de schop gegaan, met onder andere een beter afgescheiden én snellere raw-converter. Verder talloze nieuwe filters, lenscorrecties en nog veel meer. Hier vind je meer informatie, inclusief de systeemeisen – dat Luminar 2018 ook voor Windows verkrijgbaar wordt, hadden we al verklapt. Geïnteresseerden moeten alleen niet te lang aarzelen, want de speciale aanbieding is slechts ruim twee weken geldig.

Lees ook:Luminar 2018 is uit
Lees ook:Macphun kondigt Luminar 2018 (‘Supernova’) aan
Lees ook:Aurora HDR 2018 verschijnt volgende maand
Lees ook:Luminar is gelanceerd
Lees ook:Luminar en Aurora HDR binnenkort ook voor Windows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.