DxO neemt Nik Collection over van Google

Goed nieuws voor fotobewerkers: DxO, bekend van software als OpticsPro (dat overigens PhotoLab gaat heten), heeft de Nik Collection overgenomen van Google. Google had deze verzameling filters en andere beeldbewerkingsplug-ins weliswaar gratis gemaakt, maar de ontwikkeling stopgezet, zodat het een kwestie van tijd was vooraleer een en ander praktisch onbruikbaar zou worden.

DxO is naar eigen zeggen van zins om de draad weer op te pakken. Medio volgend jaar moet een nieuwe versie uitkomen; in de tussentijd is de bestaande versie nog steeds gratis verkrijgbaar, al moet je daarvoor wel je e-mailadres opgeven. Meer informatie hier.

Lees ook:Google geeft Nik Collection-software weg – gratis!
Lees ook:Online beeldbewerker Picnik op zwart
Lees ook:Nik Collection werkt ook als plug-in Photoshop 2018
Lees ook:Google Reader: heel handig
Lees ook:Nik Collection wordt definitief niet meer geüpdatet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.