Volgende versie Creative Cloud vereist OS X 10.11+

Tegelijk met een update van Camera Raw (9.12.1), die vooral ondersteuning toevoegt voor de Nikon D850 en diverse nieuwe Nikon-objectieven, komt Adobe ook met het nieuws dat de eerstvolgende major release van Creative Cloud alleen draait op Macs die minimaal OS 10.11 (El Capitan) of hoger aan boord hebben. Iets om dus alvast rekening mee te houden als je iMac of MacBook nog een ouder besturingssysteem heeft. Binnenkort verschijnt trouwens een nog nieuwer Apple-besturingssysteem: High Sierra.

Lees ook:Apple vernieuwt bijna hele productlijn
Lees ook:Tip van de week: hardware en software
Lees ook:Apple trekt stekker uit Aperture
Lees ook:Zwart-witte Piet en iMac met 5K Retina-scherm
Lees ook:Nieuwe MacBook met ‘acht uur’ accu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.