Aurora HDR 2018 verschijnt volgende maand

Oók voor Windows!

Het is momenteel relatief stil rondom Macphun’s fotobewerkingsprogramma Luminar, maar als het goed is, wordt de bètaversie voor Windows achter de schermen volop getest. Ondertussen laat Macphun weten dat de cross-platformversie van Aurora HDR die ook in de pijplijn zit, verkrijgbaar moet worden eind september. Aurora HDR 2018 is niet alleen geschikt voor zowel Windows als Mac, maar krijgt ook een complete facelift en een extra snelheidsboost, plus diverse nieuwe functies, beloven de makers. Je kunt vanaf 12 september je bestelling plaatsen – vooruitbestellen levert een tientje korting op, plus diverse extraatjes. Huidige gebruikers van Aurora HDR krijgen vanzelfsprekend eveneens korting. Hier vind je meer informatie.

Lees ook:Aurora HDR Mac App van het jaar
Lees ook:Aurora HDR 2018 eind deze maand leverbaar
Lees ook:Corel lanceert PaintShop Pro X4
Lees ook:Luminar 2018 in de voorverkoop
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.