Luminar for Windows bètaversie

Zul je altijd zien: je klaagt dat Adobe z’n zaakjes niet op orde heeft, en een dag later knalt je eigen server er keihard uit… Nou was die van Blog.nl nog een oudje, ergens uit de late steentijd, die volgens de overlevering voor een zacht prijsje was overgenomen van Attila de Hun toen die aan wat moderners toe was. Enfin: we draaien weer, met dank aan onze onvermoeibare systeembeheerder, en daarom met enige vertraging het ‘laatste nieuws’. Macphun heeft woord gehouden en een bètaversie uitgebracht van Luminar voor Windows. Die kun je hier gratis downloaden en gebruiken, uiteraard op eigen risico en totdat de definitieve versie verschijnt. Macphun is blij met feedback van gebruikers van het eerste uur om het uiteindelijke product bij te polijsten. Je hebt wel een up-to-date computer nodig met een krachtige processor, liefst 8 GB RAM en Windows 10.

Lees ook:Luminar en Aurora HDR binnenkort ook voor Windows
Lees ook:Luminar Pluto: nu ook batchbewerking en verticale crops
Lees ook:Aurora HDR 2018 verschijnt volgende maand
Lees ook:Aurora HDR Mac App van het jaar
Lees ook:Luminar Neptune past zich nog meer aan gebruiker aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.