Luminar Pluto: nu ook batchbewerking en verticale crops

Macphun heeft woord gehouden en ruim voor het einde van de decembermaand een nieuwe release van Luminar uitgebracht, ‘Pluto’ gedoopt (versie 1.1.0). Het programma is naar verluidt merkbaar sneller geworden (altijd lastig om zoiets zelf te testen met alleen de geüpdatete versie bij de hand), en naast batchbewerking is er ook onder meer een nieuw Golden Hour-filter. O ja: ze leren snel bij Macphun, want het cropgereedschap kan nu ook overweg met verticale foto’s. Van de weeromstuit voegden ze maar meteen Facebook Cover- en Facebook Feed-bijsnijpresets toe.

Lees ook:Luminar Neptune past zich nog meer aan gebruiker aan
Lees ook:Luminar is gelanceerd
Lees ook:Samen met je Facebook-vrienden in één boek
Lees ook:De Schietstoel geeft fotocursus weg
Lees ook:Pentax K-5 II en IIs in de pijplijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.