Lightroom krijgt Referentie-weergave

Nog geen Lightroom CC 2017 in zicht, maar wél gaf Adobe zojuist Lightroom CC 2015.8 / 6.8 vrij. Behalve toegevoegde ondersteuning voor een hele serie recente camera’s – waaronder de Canon EOS M5, de Nikon D5600, de Hasselblad X1D en de Olympus OM-D E-M1 Mark II en PEN E-PL8, plus diverse nieuwe Sony-modellen – en objectieven, valt vooral de Referentie-weergave op. Daarmee kun je in de Ontwikkelen-module makkelijker verschillende beelden visueel op elkaar afstemmen. Klik op het plaatje om te zien hoe dat in de praktijk ongeveer werkt.

Lees ook:Systeemcamera met zoomschakelaar
Lees ook:Groothoeklens van vijf mille…
Lees ook:Lightroom/ACR-update met o.a. Boundary Warp
Lees ook:Tip van de week: Photoshop versus Lightroom
Lees ook:Nieuws van het lenzenfront

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.