Adobe lanceert Photoshop Elements 15

Voor fotografen die om welke reden dan ook geen trek hebben in een Creative Cloud-abonnement, heeft Adobe het kleine broertje/zusje geüpdatet. Hoewel het met dat ‘klein’ wel meevalt, want Photoshop Elements volgt het professionele Photoshop op de voet qua functionaliteit. Nieuw zijn onder meer aanraakfunctionaliteit via een touchscreen, een functie om bewegingsonscherpte toe te voegen voor dynamische actiefoto’s en de ‘kunstmatige glimlach’ die we al kenden van het filter Gezicht uitvloeien in Photoshop CC. Hoewel het vaak om kleine verbeteringen gaat, is het veel te veel om op te noemen: een overzicht vind je hier.

Ook Premiere Elements kreeg een upgrade naar versie 15. Over upgrades gesproken: beide programma’s kosten los net over de 100 euro, maar als upgrader ben je bijna twee tientjes goedkoper uit. Koop je Photoshop en Premiere Elements gelijktijdig, dan krijg je uiteraard ‘kwantumkorting’.

Lees ook:Adobe brengt Photoshop Elements 12 uit
Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Photoshop Elements 14 ziet het licht
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Photoshop Elements 13 uitgebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.