Corel werpt PaintShop Pro X9 in de strijd

Voor fervente fotobewerkers met een Windows-computer die niet aan een Creative Cloud-abonnement willen, biedt Corel nog altijd een alternatief met PaintShop Pro. PaintShop Pro X9 is de meest recente versie. Met name de Ultimate-variant beschikt over een indrukwekkende reeks nieuwe functies, waaronder AfterShot 3 voor raw-(batch)bewerking. Naast het arsenaal voor pure fotobewerking krijgt PaintShop Pro ook steeds meer mogelijkheden voor algemeen grafisch en opmaakwerk. Leuk extraatje: de optie om screenshots te maken én te bewerken. In de Ultimate-versie kan dit zelfs in de vorm van video mét geluid. PaintShop Pro X9 kost 70 euro en PaintShop Pro X9 Ultimate twee tientjes meer. Upgraders krijgen 20 euro korting.

Lees ook:PaintShop Pro 2018 neemt het op tegen Photoshop
Lees ook:Corel lanceert PaintShop Pro X4
Lees ook:PaintShop Pro X7 nog sneller en krachtiger
Lees ook:Macphun kondigt Luminar 2018 (‘Supernova’) aan
Lees ook:Gratis digitale pakketservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.