Theta+ Video-app nu ook voor Android

Ook bezitters van een Android-smartapparaat kunnen vanaf heden profiteren van alle mogelijkheden van de Ricoh Theta en Theta S 360 graden panoramacamera’s. De Theta+ Video-app voor Android stelt je in staat om video’s en time-lapsevideo’s heel simpel te bewerken en te delen. Net als de eerdere versie voor iOS is ook de Theta+ Video-app voor Android gratis. Te downloaden via Google Play voor Android 4.4 tot 6.0, al kan Ricoh niet met alle apparaten de werking garanderen. En over de Ricoh Theta gesproken… het zou ons eerlijk gezegd niet verbazen als er binnenkort een 4K-variant verschijnt.

Lees ook:Nieuw instapmodel 360 graden camera Ricoh
Lees ook:Ricoh Theta V met UHD-beeld en VR-geluid
Lees ook:Ricoh Theta S: ronde beelden met minder ruis
Lees ook:Ricoh Theta: de hele wereld op de (panorama)foto
Lees ook:Nieuwe accessoires van Canon en Ricoh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.