Lightroom Mobile voor iOS lust nu ook raw

Beeld: Adobe

Goed nieuws voor iPad- en iPhone-gebruikers met een Creative Cloud-abonnement: het nieuwe Lightroom voor iOS 2.4 kan nu dankzij raw technology preview ook uit de voeten met raw-bestanden, zodat je die onderweg kunt bewerken en de resultaten online kunt zetten of delen. Alle bewerkingen worden na thuiskomst met je ‘grote’ Lightroom gesynchroniseerd. Het kan natuurlijk wel wat meer tijd kosten om een en ander op je iPad te doen, maar het is toch een grote stap vooruit. Ook in vergelijking met Lightroom Mobile voor Android, dat wél al met raw-bestanden uit de voeten kon maar dan alleen van de ingebouwde telefooncamera. Als troostprijs biedt de laatste versie van Lightroom voor Android (2.1) extra mogelijkheden voor de ingebouwde camera.

Lees ook:Photoshop Express lust nu ook raw
Lees ook:Adobe Touch voor iPhone en Android-smartphone
Lees ook:Lightroom mobile voor iPad
Lees ook:Lightroom: favoriet bij veel fotografen
Lees ook:iPad mini: ei van Columbus voor fotografen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.