Updates voor Lightroom en Photoshop

Adobe heeft weer eens updates voor Lightroom (CC/6) en Photoshop uitgebracht. Niet alleen ondersteunt de ingebouwde raw-converter nieuwe objectieven en camera’s, waaronder de Leica SL en de Canon PowerShot G5 X en G9 X, maar ook zijn bij Lightroom diverse bugs gladgestreken. Dit laatste was geen overbodige luxe – ik denk dat ikzelf ditmaal veiligheidshalve eerst maar een paar daagjes de kat uit de boom kijk… Ook is de zwaar bekritiseerde nieuwe procedure om foto’s te importeren teruggedraaid.

Sinterklaas is vroeg bij Adobe. Tot en met 27 november krijg je 20% korting bij het afsluiten van een Creative Cloud-jaarabonnement – alleen het voordelige fotografenabonnement met Photoshop en Lightroom is hiervan uitgezonderd.

Lees ook:Adobe gooit Lightroom op de schop
Lees ook:Photoshop grondig op de schop
Lees ook:Decemberdeal van Adobe
Lees ook:Maak je online portfolio met Adobe Portfolio
Lees ook:Lightroom 6 en mobile voor Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.