Photoshop Elements 14 ziet het licht

Photoshop Elements is alweer aan z’n veertiende versie toe. Net als grote broer Photoshop CC kan de software nu ook trillingsonscherpte en wazige beelden te lijf. Verder zijn de selectiegereedschappen verbeterd en kun je makkelijker foto’s zoeken en ordenen op basis van personen, locaties en gebeurtenissen.

Versie 14 is vanaf heden te downloaden voor Windows (ook in het Nederlands) of Mac OS voor zo’n 100 euro – als upgrader ben je net iets goedkoper uit. Je kunt het programma ook in combinatie met Premiere Elements kopen met ‘kwantumkorting’. Het filmbroertje van Photoshop Elements onderscheidt zich vooral van z’n voorganger door de ondersteuning van 4K.

Lees ook:Adobe lanceert Photoshop Elements 15
Lees ook:Photoshop Elements 13 uitgebracht
Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Adobe brengt Photoshop Elements 12 uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.