Photoshop Elements 13 uitgebracht

Adobe heeft nieuwe versies van Photoshop Elements en Premiere Elements uitgebracht. Photoshop Elements 13 beschikt onder andere over nieuwe Photomerge-functionaliteit en meer verfijnde selectiemogelijkheden, en biedt ondersteuning voor schermen met extra hoge resolutie (zoals Apple’s Retina-scherm). Ook moet de software zowel onder Windows als onder Mac OS sneller werken, en is de integratie met de sociale media wederom uitgebreid. Premiere Elements heeft onder meer een verbeterde softwarematige beeldstabilisatie. Je betaalt ruim 100 euro voor Photoshop Elements 13 alleen en ruim 150 euro voor beide programma’s, maar upgraders krijgen een paar tientjes korting.

Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Adobe lanceert Photoshop Elements 15
Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Photoshop Elements in App Store
Lees ook:Photoshop Elements 14 ziet het licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.