Cursus Photoshop op Photofacts Academy

Met gepaste trots lanceert Photofacts Academy de cursus Photoshop voor Fotografen, gepresenteerd door Adobe-goeroe Piet Van den Eynde die ook de cursussen Lightroom voor zijn rekening nam. De cursus Photoshop omvat 27 nieuwe cursusvideo’s met een kleine 7 uur aan materiaal. Onderwerpen als raw-formaat, HDR, lagen, retoucheren, plug-ins en architectuurfilters passeren de revue. Hier kun je een voorproefje bekijken om te zien of een abonnement iets voor jou is. Voor 69 euro per jaar heb je onbeperkt toegang tot het steeds grotere cursusaanbod.

Lees ook:Photoshop Fix voor iPad en iPhone
Lees ook:Nik Collection werkt ook als plug-in Photoshop 2018
Lees ook:Photoshop krijgt Content-Aware Crop
Lees ook:Tiengemeten: unieke fotolocatie | workshops
Lees ook:Gratis plug-ins en penselen voor Photoshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.