PaintShop Pro X7 nog sneller en krachtiger

Windows-gebruikers die niets van Adobe Creative Cloud moeten hebben en Photoshop Elements weer te simpel vinden, kunnen onder meer terecht bij concurrent Corel. Zojuist is PaintShop Pro X7 verschenen, dat volgens de maker nog sneller en krachtiger dan zijn voorganger is. Met Magisch vullen kun je ongewenste beeldelementen onzichtbaar verwijderen, en de Ultimate-versie beschikt bovendien over de intelligente correctietechnologieën Perfectly Clear en FaceFilter3. Ook is de raw-converter van PaintShop Pro nu compatibel met XMP-bestanden. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:PaintShop Pro 2018 neemt het op tegen Photoshop
Lees ook:Corel werpt PaintShop Pro X9 in de strijd
Lees ook:Corel lanceert PaintShop Pro X4
Lees ook:Fotowedstrijd Magisch Maastricht
Lees ook:ACR en Lightroom weer helemaal up-to-date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.