Hyperlapse: time-lapsefotografie met je iPhone

Time-lapsefotografie – fotoseries die tot een versneld filmpje worden gemonteerd – is ontzettend populair. Tot nu toe was een statief daarvoor vrijwel onontbeerlijk, maar Instagram heeft daar naar eigen zeggen wat op gevonden met Hyperlapse. De ingebouwde/geprogrammeerde beeldstabilisatie zou ook bij filmen uit de hand zorgen voor een strak resultaat. Hyperlapse is voorlopig alleen verkrijgbaar voor iOS, en werkt op de iPad en de iPhone (vanaf model 4). Je hebt er niet per se een Instagram-account voor nodig. Hier vind je meer informatie.

Lees ook:Meerdere foto’s tegelijk bij Instagram
Lees ook:Instagram kreeg opfrisbeurt
Lees ook:Je eigen (foto-) tijdschrift bij Blurb
Lees ook:Photoshop Touch krijgt update
Lees ook:Betere iPhone-foto’s met… Microsoft Pix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.