Photoshop Express lust nu ook raw

Adobe Photoshop Express heeft zojuist een update gekregen. Versie 3.4 beschikt onder andere over een Snel retoucheerpenseel, maar de meest opvallende vernieuwing is dat je voortaan ook raw-bestanden kunt bewerken. Uit de eerste berichten blijkt echter dat dit nogal wat voeten in aarde heeft, en om ten volle van de nieuwe mogelijkheden te profiteren, heb je vaak een niet-gratis upgrade nodig voor dit in beginsel gratis programma. Photoshop Express is er voor tablets en smartphones die draaien op iOS, Android of Windows 8.

Lees ook:Shoppen on the move
Lees ook:Theta+ Video-app nu ook voor Android
Lees ook:Lightroom Mobile voor iOS lust nu ook raw
Lees ook:Microsoft geeft gratis fotobewerker extra power
Lees ook:Lightroom-update met nieuwe camera- en lensprofielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.