Adobe brengt Photoshop Elements 12 uit

Adobe heeft Photoshop Elements (en het videomontageprogramma Premiere Elements) vernieuwd. Versie 12 maakt het altijd en overal bekijken, bewerken en delen van beeld nog makkelijker, ook op je smartphone en tablet, dankzij Mobile Access, Adobe Revel en Share to Twitter. Auto Smart Tone houdt bij aanpassingen rekening met de automatisch opgeslagen voorkeuren van de gebruiker. Er is een speciale tool om rode ogen bij dieren te verwijderen, terwijl ook functies uit de professionele versie hun weg naar Elements hebben gevonden, zoals Content-Aware Move. De prijs bedraagt € 98,40, maar upgraders en kopers van de combi met Premiere Elements krijgen korting.

Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Photoshop Elements 11 is compleet gerestyled
Lees ook:Tot 40 procent korting op Elements
Lees ook:Photoshop Elements 13 uitgebracht
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.