Speciaal aanbod voor trouwe Photoshoppers

Blijkens onze poll is de animo onder Photoshop CS-gebruikers niet groot om naar de huurversie CC over te stappen. Adobe lijkt dat zelf ook te beseffen, en heeft zojuist een speciale deal voor trouwe Photoshop-CS klanten aangekondigd. Als je vóór het eind van het jaar instapt in het Photoshop Photography Program, krijg je Photoshop, Lightroom (en volgens mij ook Bridge), 20 GB opslag en een lidmaatschap op Behance voor de vaste prijs van 10 dollar per maand zolang je lid blijft. Voorwaarde is dat je een legale versie van Photoshop CS3 of hoger in huis hebt. De Nederlandse prijs is nog niet bekend.

Lees ook:Nederlandse prijs Adobe-fotografieprogramma bekend
Lees ook:Updates voor Lightroom Classic, Bridge en ACR
Lees ook:Tip van de week: raw-bestanden synchroniseren in ACR
Lees ook:Lightroom mobile voor iPad
Lees ook:Nieuwe editie Lightroom-handboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.