Poll: Photoshop of…?

Photoshop CC is vanaf heden alleen nog maar te huur. Op het eerste gezicht klinkt een paar tientjes per maand aantrekkelijker dan zo’n duizend euro in één klap, maar je zit wel aan die maandelijkse betaling vast zolang je Photoshop wilt blijven gebruiken. Er zijn natuurlijk alternatieven. Voor wie niet de allerhoogste eisen stelt, heeft Adobe Photoshop Elements in de aanbieding, en voor fervente raw-fanaten Lightroom (dit is ook onderdeel van CC, maar eveneens los te koop). Sommige Apple-gebruikers zweren bij Aperture, en voor Windows-computers brengt concurrent Corel de komende dagen PaintShop Pro X6 uit. En dan zijn er nog allerlei minder bekende goedkope of zelfs gratis alternatieven, zoals GIMP. Wat wordt het: een leasecontract voor onbepaalde duur of een overstap naar de concurrent? Hiernaast de uitslag van de vorige poll 

Photoshop kopen is geen optie meer. Wat doe je?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:PaintShop Pro X7 nog sneller en krachtiger
Lees ook:PaintShop Pro 2018 neemt het op tegen Photoshop
Lees ook:Tip van de week: alternatieven voor Photoshop
Lees ook:Corel werpt PaintShop Pro X9 in de strijd
Lees ook:Tip van de week: Photoshop of..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.