Instagram populairder dan Twitter

Volgens techsite Mashable heeft de mobiele foto-app Instagram sinds kort meer dagelijkse gebruikers dan Twitter. In augustus streefde Instagram Twitter voor het eerst voorbij met ruim zeven miljoen dagelijkse gebruikers. In een half jaar tijd is het aantal Instagrammers bijna vertienvoudigd, terwijl de groei bij Twitter een veel lager tempo had. Vermoedelijk is een ander deels gerelateerd aan de overname van Instagram door Facebook eerder dit jaar. Waaruit maar weer eens blijkt dat een foto soms meer zegt dan duizend woorden…

Lees ook:Instagram telt 300 miljoen gebruikers
Lees ook:Zijn je foto’s veilig op Instagram?
Lees ook:De populairste fotolocaties op Instagram
Lees ook:Rihanna mag niet topless op Instagram
Lees ook:Instagram: 800 mln gebruikers en ‘lief zijn voor elkaar’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.