Photoshop Elements 11 is compleet gerestyled

Adobe heeft zojuist Photoshop Elements 11 uitgebracht voor Windows en Mac OS. De gebruikersinterface is helemaal opnieuw ontwikkeld, terwijl er uiteraard ook weer nieuwe functies en filters aanwezig zijn. Verder zouden lastige selecties (zoals haren van een kapsel) makkelijker te maken zijn.

Het programma is ook verkrijgbaar in combinatie met Premiere Elements 11 voor videobewerking, en upgraders komen net als voorheen in aanmerking voor korting. Het programma tegen betaling of als proefversie downloaden kan nu al – wie een schijfje wil, zal tot halverwege oktober geduld moeten hebben.

Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit
Lees ook:Adobe brengt Photoshop Elements 12 uit
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Photoshop Elements 13 uitgebracht
Lees ook:Photoshop Elements 14 ziet het licht

2 reacties op “Photoshop Elements 11 is compleet gerestyled

 1. Martin

  Adobe Photoshop elements 11 heeft nogal wat problemen met het omzetten van de catalogus van oudere versies. En de beloofde fotoboek optie staat niet toe om te printen bij een Partner. Verwachtingen worden niet waargemaakt

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond Harper

  Bedankt voor de waarschuwing, Martin, daar kunnen aspirant-kopers hun voordeel mee doen!

  Adobe geeft zelf technisch advies bij problemen met die omzetting (http://help.adobe.com/en_US/elementsorganizer/using/WS3d021fd412237a2f14afb0171392eec10c6-7ffb.html#WS88C91CD5-DCAC-4028-ABCE-E80DBD57CBBE_WIN) maar ik weet niet of dit altijd soelaas biedt. Er waren ook compatibiliteitsproblemen met Lightroom – die zijn inmiddels via een update aangepakt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.