Draait jouw Photoshop ook onder Mountain Lion?

Apple heeft zojuist het vernieuwde besturingssysteem OS X Mountain Lion uitgebracht. Benieuwd of je huidige programma’s, zoals (oudere versies van) Photoshop, Photoshop Elements of Lightroom, probleemloos onder Mountain Lion zullen draaien? En wil je dat graag weten vóórdat je in je buidel tast en je hele Mac omgooit..? Op Roaring Apps vind je de bevindingen tot op heden. De lijst wordt voortdurend geüpdatet en uitgebreid, maar realiseer je wel dat de site Wiki-achtig van opzet is: iedereen kan z’n zegje doen en je hebt – net als bij Apple tegenwoordig, volgens sommigen… – garantie tot aan de deur.

Lees ook:Photoshop-probleem: ‘onlangs geopende bestanden’ zijn ouwe koek
Lees ook:Natuurfotowedstrijd van Wikipedia
Lees ook:Nieuwe apps voor Sony NEX-camera’s
Lees ook:Laat de leeuw niet…
Lees ook:Creative Cloud op de mobiele toer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.