Online beeldbewerker Picnik op zwart

Picnik, de browser-beeldbewerker die in 2010 werd overgenomen door Google, is binnenkort niet meer. Medio april draait het moederbedrijf de knop om. In de tussentijd kan iedereen van de (oorspronkelijk betaalde) Premium-functionaliteit gebruikmaken. Om van de mogelijkheden van Picnik te profiteren, ben je vanaf april aangewezen op de sociale netwerksite Google+. De gratis fotobewerker Picasa blijft voorlopig gewoon verkrijgbaar – al wordt ook die steeds meer toegesneden op gebruik binnen Google+.

Lees ook:Nieuwe versie Picasa
Lees ook:Lightroom plugin voor Picasa webalbum
Lees ook:Flickr: kan beter
Lees ook:DxO neemt Nik Collection over van Google
Lees ook:Nikon Capture NX-D is (en blijft..?) gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.