Corel lanceert PaintShop Pro X4

Hoewel – zie de tip van deze week – Photoshop de markt voor fotobewerkingssoftware domineert, blijft de concurrentie natuurlijk ook niet stilzitten. Corel heeft zojuist PaintShop Pro X4 gelanceerd. Het programma is volgens de makers niet alleen sneller en gebruiksvriendelijker geworden, maar beschikt ook over een groot aantal nieuwe functies, waaronder voor HDR.

Vanaf heden voor Windows XP, Vista en 7 verkrijgbaar voor 70 euro, of 50 euro voor de upgradeversie. Eerst gratis uitproberen kan ook. Voor een paar tientjes extra haal je de Ultimate-versie met nog meer mogelijkheden in huis.

Lees ook:Corel werpt PaintShop Pro X9 in de strijd
Lees ook:Freeware voor fotocollages
Lees ook:PaintShop Pro 2018 neemt het op tegen Photoshop
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Nieuwe HEMA-albumsoftware voor Mac en Windows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.