Première voor Photoshop Elements 9

Adobe brengt alweer de negende versie van Elements uit: de Photoshop-variant voor thuisgebruikers. De Engelstalige versie is nu al verkrijgbaar; wie de Nederlandse wil, moet nog even geduld hebben tot half oktober. Uiteraard zijn er weer legio nieuwe functies te vinden, waaronder – een primeur voor Elements – de mogelijkheid om te werken met laagmaskers. De panorama- en Photomerge-functies zijn verbeterd, en de publicatieopties – print en online – wederom uitgebreid.

Photoshop Elements 9 is verkrijgbaar voor Windows en Mac OS. Ook dit is een primeurtje, want voorheen werden alleen de even versies ook voor de Mac uitgebracht.

In één moeite door is ook het videomontageprogramma Premiere Elements 9 voor de eerste keer in een Mac-versie verschenen. De prijs bedraagt plusminus 100 euro voor alleen Photoshop Elements, en ongeveer 150 voor de complete suite. Bezitters van een legale oudere versie krijgen een paar tientjes korting als ze upgraden.

Lees ook:Adobe brengt Photoshop Elements 12 uit
Lees ook:Photoshop Elements 13 uitgebracht
Lees ook:Photoshop Elements 14 ziet het licht
Lees ook:Photoshop Elements 11 is compleet gerestyled
Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit

0 reacties op “Première voor Photoshop Elements 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.