Shoppen on the move

Van Adobe Photoshop Express, voorheen bekend als Photoshop Mobile, is zojuist een upgrade uitgekomen. Met de nieuwe versie 1.3 halen zowel iPad- als iPhone-gebruikers een gratis fotobewerkingsprogramma binnen, waarmee je jouw foto’s bijvoorbeeld kunt bijsnijden, roteren of van effecten voorzien. Daarnaast is er een aparte versie voor Android-telefoons.

Natuurlijk is deze app geen volwaardige vervanger voor een programma als Photoshop CS of Elements. iPad-bezitters die meer functionaliteit willen, kunnen ook (eveneens gratis) alternatieven zoals Foto Editor of PhotoPad proberen. Deze zijn net als Photoshop Express te vinden in de Apple App Store.

Lees ook:Photoshop Touch krijgt update
Lees ook:Photoshop Express lust nu ook raw
Lees ook:Adobe Touch voor iPhone en Android-smartphone
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Adobe lanceert Photoshop Elements 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.